ÚTÉPÍTÉS GÖDÖLLŐ

útépítés_gödöllőNÁLUNK NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK!  

Válassza a Tóth Út Kft-t, ha nem csak kedvező költséggel számol, hanem minőségi és garanciális szolgáltatással is!

3 ÉVES TELJES KÖRŰ GARANCIA: Útépítés mesterfokon! Szolgáltatásainkra teljes körű garanciát biztosítunk. A garancia kiterjed az elvégzett munkára, illetve az anyagok minőségére is.

Az útépítés hengerelt aszfalttal történik. A hengerelt aszfalt kiváló teherbírásának köszönhetően teher forgalomra is járhatóvá válik. Ha valóban tartós útépítés tervezésére kerül sor, akkor ezt az eljárást a legcélszerűbb választani, főleg ha nagy forgalmú illetve súlyterhelésű út a kívánt végeredmény.

AZ ÚTÉPÍTÉS SZAKASZAI

Az első szakaszban, megjelöljük a tervezett út nyomvonalát. A földet eltávolítjuk majd tükör technikával előkészítjük a munka területét.

A második szakaszban sóderágyat készítünk betonozással. Ezt a réteget tömörítjük.

A következő szakaszban ezt a réteget letakarítjuk, illetve egy emulziós réteg elkészítésre kerül sor. Ez a réteg teszi lehetővé, hogy az aszfalt tökéletesen tapadjon az elkészült felületre.

A várható terheléstől függően kell kiválasztani a szemcsevastagságot a következő szakaszban. A nagyobb kavicsok használatával, magasabb teherbírási képességet érhetünk el.

Az utolsó szakaszban kell megválasztani a leendő aszfalt vastagságát az igénybevételnek megfelelően.

ÚTKARBANTARTÁS, ÚTKÁTYÚZÁS 

Kátyús felületű út, járda, udvar, telephely minőségi karbantartása. A kátyú, a felfagyás, illetve repedés sűrűn előfordul régi útvonalakon.

A kátyús utak minőségi javítása azzal indul, hogy a kátyús részeket körbevágjuk. Majd kivágott részt alaposan kitisztítjuk.

Emulziós réteggel való kezelést követően forró hengerelt aszfalttal töltjük ki a réteget, majd ezt a réteget újratömörítjük. A régi és új réteg találkozásnál bitumenszalagot alkalmazunk, melynek használatával tartós aszfaltot kapunk.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

A fenti menüben válassza az “Ajánlat Kérés” menüpontot, majd a rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot! Sürgős esetben hívja az alábbi mobil számon:

aszfaltozas-gödöllő